Over ons

Hier kunt u meer te weten komen over degenen die de Bitcoin Code hebben ontwikkeld. Als u deze dingen te weten komt, kunt u begrijpen waarom het tradingplatform is zoals het is. Blijf deze pagina lezen als u wilt weten wie we zijn, wat onze doelen zijn en wat de volgende stappen zijn voor Bitcoin Code!

Wie zijn we?

Zoals u misschien al geraden heeft, zijn wij de ontwikkelaars van Bitcoin Code! Wij hebben veel tijd besteed aan het bestuderen van de markt en hoe deze werkt om deze tradingsoftware te ontwikkelen. We zijn echter niet als experts geboren. Toen we met trader begonnen, waren we beginners die niets wisten over digitale activa en cryptomunten.

Ons leerproces was helemaal niet gemakkelijk. Er waren onderweg veel tegenslagen. Gelukkig hebben we onze dromen nooit opgegeven. We bleven proberen om betere traders te worden tot we het eindelijk deden. Sommige van de problemen die we hadden tijdens het leren hoe om te handelen inspireerde ons echter om een tradingbot te creëren.

Een van die problemen was hoe moeilijk het was om tradingprogramma's te gebruiken. Dat komt omdat niemand zich bekommerde om de interface beginnersvriendelijk te maken, dus hadden we geen manier om te begrijpen hoe we de functies van de app konden gebruiken.

Dat is de reden waarom we begonnen zijn met de ontwikkeling van Bitcoin Code. We wisten vanaf het begin wat we wilden voor het tradingprogramma: Een gebruiksvriendelijke trading bot die zowel beginners als professionals helpt om hun tradingvaardigheden te verbeteren.

Eindelijk is het ons gelukt. Nu kunt u zich registreren om een Bitcoin Code-account te krijgen. Aarzel niet om het te doen!

Wat is ons doel?

Het is ons hoofddoel om traders plezier te laten beleven aan het trading. Dat is de reden waarom de functies van onze software gericht zijn op het maken van de handel een meer comfortabele en minder stressvolle ervaring. Stress tijdens trading is iets dat niemand wil meemaken.

Wij willen zowel beginners als professionals helpen om hun tradingvaardigheden te verbeteren zonder al te veel stress. Om dat te doen, zorgen onze functies ervoor dat ze de juiste stappen nemen en het grotere plaatje zien, wat hen helpt slimmere bewegingen te maken tijdens het handelen.

Wat is het volgende?

Onze volgende stap is het verbeteren van de Bitcoin Code. Zelfs als Bitcoin Code al uit en beschikbaar is voor u, willen we het nog elke dag beter maken. Om die reden laten wij testers de tradingbot gebruiken om ons te vertellen wat wij moeten verbeteren en wat eruit moet worden gehaald.